Lån til bryllup

Bryllup er dagen over alle dager og en du forhåpentligvis vil se tilbake på med glede resten av livet. Bryllup er en stor begivenhet, og man har gjerne gjort seg mange tanker om hvordan dagen skal være og om hvor hvetebrødsdagene skal tilbringes. For noen er det mange gjester og eksklusiv middag som teller, andre vil gjerne ha en mer intim affære. Uansett, mat, klær, blomster, ringer, kirke, festlokaler, fotograf; til sammen blir det en del penger ut av det. Og det er trist om økonomien skal sette en begrensning for festen og drømmebryllupet skal forbli en drøm fordi pengene ikke strekker til.

Finansier drømmen med et forbrukslån

En vellykket bryllupsfeiring kommer selvfølgelig ikke kun an på penger, men det hjelper å ha penger og det gjør også forberedelsene morsommere når dere ikke trenger å tenke økonomi hele tiden. Dere skal ikke nødvendigvis sette dere i stor gjeld for å få til drømmebryllupet, det er mulig å spare opp en del selv og så finansiere resten med et lån. Dette er også en løsning mange velger. På den måten får dere drømmebryllupet med hele familien, dere har selv spart opp til halvparten av utgiften og resten av kostnaden finansiere dere med et forbrukslån. Det finnes mange banker og finansieringsselskaper som tilbyr forbrukslån og hos de fleste er det mulig å låne alt fra kr 10 000 til kr 500 000. Lånet kan brukes til akkurat det dere måtte ønske, også til bryllupet deres. Det kan også være en økonomisk fordel med et forbrukslån. På den måten vil dere nemlig ha penger på kontoen en stund før den store dagen. Dette betyr at dere f.eks. har mulighet for å betale en del utgifter på forhånd og dermed oppnå fordelaktige tilbud eller få rabatt ved å betale på forskudd. På den måten vil dere spare penger og tjene inn noe av det som et lån tross alt koster.

Få hjelp av en lånemegler

Et lån er som dere helt sikkert allerede vet ikke gratis. Kostnaden på et lån varierer i forhold til hvor stort lånet er og lengden på nedbetalingen. De fleste banker som tilbyr forbrukslån lar dere bruke inntil 15 år på nedbetalingen, med noen få unntak. Trenger dere å låne kr 50 000 for å oppfylle drømmen om det perfekte bryllup, så er det mange banker som tilbyr slike lånebeløp. Dere bør derfor søke på nettet etter tilbydere og så sende inn søknader til flere ulike banker. På den måten vil dere motta nok tilbud til at dere kan sammenligne betingelser og kostnader for å finne det billigste lånet. En annen løsning er å søke gjennom en lånemegler. Da slipper dere å lage mer enn en søknad. Lånemegleren vil nemlig sende denne ene inn til alle de banker og finansieringsselskaper som de jobber sammen med. Zmarta er f.eks. en lånemegler og de samarbeider med 12 ulike banker. Du kan også se en oversikt over de fleste banker her: Billigeforbrukslån.no/lan/bryllup/.

Jobben fra din side blir derfor mye enklere, og det å bruke en lånemegler koster ingenting for deg som kunde. Dette gjelder også om du skulle takke nei til alle tilbudene du mottar. Den ene søknaden resulterer som regel i flere tilbud og så kan dere sitte hjemme, ta en titt på alt sammen og til slutt velge det dere mener er det beste for dere.

Søknadsprosessen er rask og enkel

Selve søknadsprosessen går ganske hurtig. Så snart dere har sendt inn søknaden, vil dere motta svar innen kort tid. Mange banker sender faktisk ut svar innen en time etter mottak av søknaden, og får dere den innvilget vil dere få tilsendt et lånetilbud på mail. Her vil dere finne informasjon om lånet, nedbetalingsplan og andre vilkår som er knyttet til et lån. Les gjennom lånedokumentene og kan dere godkjenne bankens betingelser, så kan dere enkelt signere med BankId. Det kan hende at banken krever at dere sender inn dokumentasjon på inntekten deres, men dette gjøres enkelt ved å laste opp en kopi av siste lønnsslipp på nettsiden til banken. Utbetalingen skjer ofte dagen etter at alle dokumenter har blitt signert, og dere kan så fortsette planleggingen av bryllupet deres.